Skip til hoved indholdet

Vi arbejder med kvalitet og udvikling


I Børnehusene Kokkedal prioriterer vi højt at reflektere systematisk over vores praksis med afsæt i teori, forskning, det nationale lovgrundlag samt de kommunale retningslinjer. Hele personalegruppen efteruddannes løbende, så vi holder os fagligt opdaterede. I Fredensborg Kommune efteruddannes alle medarbejdere i den styrkede pædagogiske læreplan. Gennem udviklingsprojekter og en refleksionsunderstøttende mødestruktur indarbejder vi nye indsigter i praksis og udvikler vores handlekompetence. Vi henter også inspiration og gejst gennem samarbejde med eksterne fagfæller og andre faggrupper.

Vi er kendetegnet ved at være en engageret og ambitiøs personalegruppe i en samarbejdskultur, hvor der er plads til at undre sig, stille spørgsmål og drøfte de gode idéer. Vi er også kendetegnet ved fagligt mod til at føre idéerne ud i livet og eksperimentere med vores praksis. Vi deler gerne ud af vores erfaringer og får jævnligt besøg af studerende, virksomheder, uddannelses- og interesseorganisationer og eksterne kolleger fra ind- og udland. 

I menuen til venstre beskriver vi nogle af de tværgående pædagogiske tiltag, metoder og udviklingsprojekter, som vi arbejder med for at skabe det bedste læringsmiljø omkring børnene. 

ny