Skip til hoved indholdet
    Hjem Information til studerende og kommende kolleger Frivillig i Børnehusene Kokkedal

Frivillig i Børnehusene Kokkedal

Vi har tradition for at have frivillige medarbejdere tilknyttet. De frivillige varetager forskellige typer opgaver, alt efter hvad de især har lyst til. Som frivillig kan du gøre en stor forskel i en hverdag, hvor det pædagogiske personale har travlt med at skabe tryghed og gode oplevelser for alle børnene. 

De frivillige kan fx være pensionister, som har lyst til at være del af et arbejdsfællesskab, ildsjæle som brænder for at lave noget hyggeligt med børnene, forældre som gerne vil bidrage med noget ekstra, eller tidligere medarbejdere med lyst til stadig at have en tilknytning til børn og kolleger i Børnehusene Kokkedal.

Eksempler på frivilligt arbejde er højtlæsning med to-tre børn i vuggestue eller børnehave, pasning og vedligeholdelse af vores haver og legepladser, praktiske opgaver som skift og vask af sengetøj eller oprydning i skabe og skuffer. 
Nogle gange er det de frivillige selv, der kommer med forslag til, hvad de gerne vil lave hos os. Fx havde vi engang en frivillig, som stod for at indføre og passe bier og bistader i vores grønne værksted.

Hvis du har lyst til at høre mere om mulighederne, så kontakt os endelig!

 

 

Børnehusene Kokkedal

Broengen 4
2980 Kokkedal

Telefon: