Skip til hoved indholdet

Kokkedal Dagpleje

”I Kokkedal Dagpleje er vi stolte af at kunne tilbyde børn og forældre en tryg ramme for børnenes hverdag i et hjemligt miljø. Vi har fokus på den gode modtagelse, nærværet og omsorgen, og det er vigtigt for os, at man både som barn og forælder oplever en tryg overgang fra hjemmet til dagplejen. Vi lægger vægt på et godt gensidigt samarbejde mellem forældre, dagplejer og mig som daglig leder af dagplejen. 
Vi er en del af områdeinstitutionen Børnehusene Kokkedal. Vores dagplejere samarbejder derfor med det pædagogiske personale i Børnehusene Kokkedals vuggestuer og børnehaver omkring børnenes overgange og det faglige. Hver dagplejer har tilknyttet 3-4 børn i alderen 0-3 år, og samles også hver uge i vores legestue. Vores beliggenhed i Kokkedal byder på dejlige naturområder med mange oplevelsesmuligheder.
Hvis I har lyst til at hilse på dagplejerne, er I velkomne til at ringe og aftale et besøg i Legestuen. I må også gerne stoppe dagplejerne, når de går tur i lokalområdet. Vi glæder os til at hilse på jer!”

Daglig leder, Esma Basic                         
esba@fredensborg.dk                   
Tlf: 22 24 98 32    

      

ny